UZATMAKABLOSU
Femtopat
Daha fazla
Fiziksel mağazalarda kazıklanmak istemiyorsanız internet üstünden almanız gerek zaten. Ben kimseye önermiyorum fiziksel mağazayı, eğer internette olan fiyat ile aynı değilse. Akakçe'ye girip karşılaştırın, öyle bakın.
İnternet üzerinden laptop almayı düşünüyorum ama kararsızım. Laptop elime sağlam geçer mi, yanlış ürün gönderimi, dolandırıcılık gibi durumlardan korkuyorum, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Sizce internet üzerinden mi almalıyım yoksa MediaMarkt, Vatan gibi bayilerden daha yüksek fiyatlara elden ve sağlamlığı kesin şekilde mi almalıyım?
Tabii Akakçe'yi öneririm fakat Akakçe üzerinden her saniye yenilenmediğinden kendiniz de girip Online mağazalara bakabilirsiniz, bazen daha uygun fiyat bulabiliyorsunuz. Akakçe'de anlık olarak gözükmeyebiliyor.
Hocam, ben iki senedir kullandığım ve şu an bu mesajı yazdığım laptopu Trendyol üzerinden aldım, yorumlar iyiyse satıcı da anormal gözükmüyorsa neden olmasın.
İndirimleri yakalayacak kadar güncel oluyor bir de nerelerde satıldığını görmek için güzel oluyor. Bağlantılara takılanınca satış sayfasında belli oluyor fiyat. Ondan aman aman dert olmuyor.
İndirimleri yakalayacak kadar güncel oluyor bir de nerelerde satıldığını görmek için güzel oluyor. Bağlantılara takılanınca satış sayfasında belli oluyor fiyat. Ondan aman aman dert olmuyor.
Hocam ben MSI laptop almayı düşünüyorum ve alırsam MSI'ın yetkili satıcı sitelerinden almayı düşünmüştüm (İncehesap, Gaming Gen TR gibi). Sizce bu siteler güvenilir mi?
Evet fakat daha uyguna bulduğum ürünler oluyor. Biraz fazla araştırıyorum ben.
Yani sizce internetten almakta bir sakınca yok. Peki internet üzerinden alındığında fatura durumu nasıl oluyor?