İnternet Üzerinden Para kazanma yolları nelerdir?

alperenkrkmazzz

Hectopat
İnternette son zamanlarda karşıma hep para kazanma yolları şöyle yapın böyle yapın şu kadar ciro yapıyorum tarzı videolar çıkıyordu. Ben de nasıl yapılır ben nasıl yaparım diye biraz araştırmak istedim ama hiçbiri inandırıcı gelmedi. Gerçekten internetten para kazanmak mümkün mü? Mümkündür ama nasıl yani öyle oturduğum yerden para saymak gibi bir derdim yok gerekirse üstüne de düşebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanmayın öyle postlara. Yok bilmem biz trendyoluz bizimle çalışmak ister misiniz yok bilmem, 1 saatlik maaş 360TL günlük 1000TL falan. Uydurma bunlar sizce hulk gerçek olabilir mi?

Yok hocam öyle SMS'leri biliyorum da benim dediğim şey mesela adam ben X yoluyla para kazanıyorum çokça,eğitimimi al sende kazan tarzı şeyler diyor onlardan bahsediyorum.

Yok hocam öyle SMS'leri biliyorum da benim dediğim şey mesela adam ben X yoluyla para kazanıyorum çokça,eğitimimi al sende kazan tarzı şeyler diyor onlardan bahsediyorum.
Tiktok veya instadan çıkan videolardan bahsediyorsan onlarda sallama. Kısa yoldan para kazanma kesinlikle yok. İnternette olsa hakkınla kazanman gerek.

Veya hut işte dolandırıcı olmanız lazım kısadan para kazanmak istiyorsanız. Klasik Twitch olayı. Oda tabii ki de yasal olarak suç oluyor ve yakalanırsınız. Papara da aynı şekilde.

Drop Shipping yaparsın, ne bileyim kendi ürünlerini satarsın falan. Bu internet alışverişinin güzel yanı senin yeteneklerini de satabiliyor olman; Photoshop vb. alanların birinde yeteri kadar iyiysen insanlara özel çalışmalar yapabilirsin. Pixel Art'ların satıldığı fiyatı görünce dudaklarım uçuklamıştı, yalan yok. Ben de şimdi çizme yöntemlerini öğrenip deniyorum bir şeyler.

TikTok veya Instagram'dan çıkan videolardan bahsediyorsan onlarda sallama. Kısa yoldan para kazanma kesinlikle yok. İnternette olsa hakkınla kazanman gerek.

Veya hut işte dolandırıcı olmanız lazım kısadan para kazanmak istiyorsanız. Klasik Twitch olayı. Oda tabii ki de yasal olarak suç oluyor ve yakalanırsınız. Papara da aynı şekilde.

Hah işte tam da oradayım hakkımla kazanmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum belli bir konu üzerinde yeteneğim olduğunu sanmıyorum serbest calisma tasarim tarzı vb. şeylerde nasıl yapabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı