İnternet üzerinden telefon alınır mı?

zilyoner

Kilopat
Katılım
22 Ekim 2018
Mesajlar
1.617
Makaleler
3
Çözümler
7
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce internet üzerinden telefon alınır mı? Yoksa gidip Vatan gibi bir yerdenmi alayım direkt elden. Bunu size sormak istedim. Bir sıkıntı çıkarır mı?
 
İnternetten alınır ancak şöyle bi durum var ben aldığımda misal şarj aleti yurt dışı çıkışlıydı kulaklık kendi kulaklığı değildi bu durumlarda olabiliyor. Büyük mağazaların kendi satışları daha iyi.
 
En ufak elektronik aleti bile internetten alan birisi olarak söylüyorum. Kesinlikle satıcı güvenilir ise alınır. Kargo elinize ulaştığında üşenmeyip kutu açılımını video ile yaptığınızda sorun çıksa dahi hukuksal hakkınızı sonuna kadar kullanabilirsiniz ;)
 
Böyle başlıkları görünce artık bu görsel canlanıyor kafamda.
53824490_2356110874672488_5043916189860587758_n.jpg
 
Ben Hepsiburada'dan Note 8 almıştım Samsung Türkiye garantili ve bir sıkıntı çıkmadı. Satıcı da Hepsiburada'ydı zaten.
 
Bende Hepsiburada'dan almayı planlıyorum zaten. Ne bileyim ya mağazalara göre fiyatları oldukça ucuz ondan sorayım dedim. Alınır o zaman. Teşekkürler.
 
Kişisel görüşüm;
Canlıyı görmeden telefon, bilgisayar gibi pahalı ürünler almam. Genelde bu tür cihazların ilk geldiğinde sorun varsa iadesi sıkıntı olabiliyor. İlla servise gidiyor ve bir ton zaman harcanıyor. Yok rapor, yok kutu açılmış vs... İş uzarsada Tüketici hakları hakem heyetine kadar gidiyor. Canlıyı görürüm. Ödemesini yaparım. Birkaç dakika donanımı test ederim. Biraz kurcalarım. Bunu, satın alınan yerden çıkmadan yaparım. Sorun varsa zaten anında değişim yapıyorlar. Zaten dükkandan veya satış biriminden ayrıldığınızdan sonra oluşan sorun prosedürü belli.

İlla internet üzerinden bir alışveriş sitesinden alacaksanız güvenilir ve satıcısı bilindik bir yerden ve almadan önce iade / değişim prosedürlerini öğrenip öyle alınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı