perseverance
Kilopat
- Makaleler
- 4
Dün itibari ile büyük bir aptallık yaptım ve Adobe Audition'u korsan yolla indirdim sonra içindeki crack'i çalıştırdım ve bilgisayarı yeniden başlattım ve internete bağlı olduğum halde giremedim crack'in hosts dosyaları ile ilgili birşey yaptığını sanıyorum sonra dosyanın içinde 'Disable activation' adlı cmd uzantılı dosya vardı onu çalıştırdım yeniden başlattım ve internete hala giremiyorum.Kablo yoluyla bağlanmayı denedim sınırlı erişim dedi. Telefonumdan hotspot açıp öyle denedim öylede olmadı ama wifi ile bağlanırken bağlandı yazıyor ama girmiyor. Bilgisayarımda kurulu olan bütün tarayıcılarda denedim Vivaldi'de 'Dns Probe Fınıshed No Internet' yazıyor Google Chrome da aynı sıkıntı mevcut. Ayrıca Complete İnternet Repair ile de denedim sonuç başarısızlıkla sonuçlandı. İnternette araştırma yaptım ve komut isteminden 'netsh winsock reset2 gibi bir sürü kod girdim ama nafile sonra hosts dosyası indirdim (Recep Baltaş'ın paylaştığı) belki ondandır diye değiştirdim sonuç değişmedi. Denetim Masası-Ağ ve İnternet-Ağ ve Paylaşım Merkezi-Bağdaştırıcı Ayarları Değiştirin kısmından kendi bağdaştırıcımdan gelip sağ tık yapıp durum dediğimde Durum'a basınca IPv4 ve IPv6 da İnternet Yok yazıyor ve Ayrıntılar sekmesinde hiç bir şey gözükmüyor. Yardım da bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
@Recep Baltaş, @son_goku ve @Mikail Fidan yardımcı olurlarsa sevinirim.
@Recep Baltaş, @son_goku ve @Mikail Fidan yardımcı olurlarsa sevinirim.