İnternet var ama oyunlar açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Formenos7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda Online oyunlar hariç her site açılıyor. Telefonumdan internete bağlandığımda hiçbir sorun olmuyor. Aynı şekilde telefonumdan mobil erişim noktasını açıp bilgisayardn telefon internetine bağlandığımda da bir sıkıntı yaşamıyorum. Müşteri temsilcisi bir sorun bulamıyor. Yardımcı olabilir misiniz.

Oyun açılmıyor mu? Yoksa sunucuya bağlanmıyor mu?

Oyun ekranı açılıyor ama arkadaşlar gözükmüyor ve lobi oluşturamıyorum.

Kısa yoldan modem arayüzünde DMZ etkinleştirip bilgisayarının lokal IP adresine yönlendirebilirsin. Ve ya port ayarlarını detaylı yapabilirsin.

Deniyorum teşekkür ederim.

Kısa yoldan modem arayüzünde DMZ etkinleştirip bilgisayarının lokal IP adresine yönlendirebilirsin. Ve ya port ayarlarını detaylı yapabilirsin. S

Sorun çözüldü sanırım teşekkür ederim.

Kısa yoldan modem arayüzünde DMZ etkinleştirip bilgisayarının lokal IP adresine yönlendirebilirsin. Ve ya port ayarlarını detaylı yapabilirsin.

Dün sorun çözüldü sandım ama internetimde kesintiler oluştu bugün de açılmama problemi tekrar oluştu. Farklı bir noktada yardımcı olabilen olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı