İnternet var ama sayfa açılmıyor

mistunder

Megapat
Ağ kablosuyla bağladığım ikinci modemin Wi-Fi ağına bağlandığım da örneğin; YouTube'da sayfa yenilemiyor ama sayfada olan videoları açıyor (önceden önyükleme yapılmamış videolar). İnternet hız testinde de internet var görünüyor ama Twitter'da internet yok uyarısı alıyorum. Problem ne acaba?
Hatta bu mesajı bile hata internet yok hatası aldığım ağ'dan gönderiyorum.
Konu başlığını düzelten arkadaş; benim sayfa açılmıyor gibi bi sorunum yok. Başlık düzeltirken keyfine göre düzeltme

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle tarayıcınızda bir sıkıntı olabilir. Başka bir tarayıcıya geçip tekrar deneyin. Örn: Opera, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, İnternet Explorer...

Ağ kablosuyla bağladığım ikinci modemin Wi-Fi ağına bağlandığım da örneğin; YouTube'da sayfa yenilemiyor ama sayfada olan videoları açıyor (önceden önyükleme yapılmamış videolar). İnternet hız testinde de internet var görünüyor ama Twitter'da internet yok uyarısı alıyorum. Problem ne acaba?
Hatta bu mesajı bile hata internet yok hatası aldığım ağ'dan gönderiyorum.

MSConfig'e girin önyüklemeden ağ ile güvenli mod ile PC'yi başlatın. Ayrıca tarayıcınızı değiştirip deneyin. Aynı sorun bende de vardı, Windows'un bir hizmeti buna engel oluyordu.

Eğer cihazınızda ağ ayarları ile ilgili bir oynamalar yapmadıysanız size şöyle söyliyim ara sıra bana da oluyor.
Dünya genelinde ağ kullanımı çok yüksek buna ek olarak bölgenizdeki ağ sağlayıcı yüksek kullanımdan dolayı çökmüş olabilir.

Telefondan giriyorum wi-fi ye. Başka telefondan girince de aynı sorun var.
Anlaşıldı hocam. Ben bilgisayar üzerinden girdiğinizi zannettim.

Eğer bu hata tüm telefonlarda oluyorsa sıkıntı ya internette ya da modemdedir. En doğrusu internet servis sağlayıcınızın, müşteri hizmetlerini aramak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı