İnternet var ancak hız testi sayfası ve Discord sunucularına bağlanmıyor

mustyyavuzdemir

Centipat
Yer
Artvin
İnternet bağlı ancak Discord'da herhangi bir odaya girerken öncee RTC doğrulanıyor ardından, hat hatası veriyor. İnternetim yavaşladı, hız testi yapmak için TTNET'in hız testi sayfasına girdiğimde ise "Unable to connect to a server at this time. Please try again later." Hatasını alıyorum. Bildiğim birkaç şeyi yaptım DNS temizleme, ağ sıfırlama, modeme restart atma gibi ancak düzelmedi. TTNET kullanıyorum, 35 download / 6 upload paket kullanıyorum, masaüstü bilgisayarım ve kablo ile bağlı kullanmaktayım.

Sadece bunlarda mı sorun var yoksa internetin geneli mi şuan böyle? Restart derken sanırım reset demek istediniz. Başka cihazda da aynıdır diye düşünüyorum.

Sadece bunlarda mı sorun var yoksa internetin geneli mi şuan böyle? Restart derken sanırım reset demek istediniz. Başka cihazda da aynıdır diye düşünüyorum.
Hız testine girmiyor,1080p video izliyorum ancak yavaş yükleniyor. Mobilden instaya falan girdiğimde biraz daha yavaş akmasa da damlıyor misali. Restart derken, kapatıp tekrar açtım yani.

Hız testine girmiyor,1080p video izliyorum ancak yavaş yükleniyor. Mobilden instaya falan girdiğimde biraz daha yavaş akmasa da damlıyor misali. Restart derken, kapatıp tekrar açtım yani.
Bende de aynı sorun vardı, sonra priz bozuk çıkmıştı. Kablolarda veya prizde sorun olabilir, özellikle de evinizde küçük bir çocuk varsa muhtemel.

Daha yeni yani, o zaman beklemenizi tavsiye ederim yarına kadar. Herhangi bir değişim olmazsa büyük ihtimalle kablolarla bir sorun vardır, o zaman da hangi interneti kullaniyorsaniz onun ekibini cagirabilirsiniz tek çözüm olarak. Hayırlı geceler
*
Edit
Şuan anladım da yarın da gelmezse servisi çağırmayın, çünkü bende de modem gitti. Bende tamamen bağlantı gitti, wifi var ama internet yok. İnşAllah ciddi bir sorun yoktur.

Son düzenleme:
Complete Internet Repair'i deneyebilirsin: Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Olmazsa ethernet kartının sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin. O da olmazsa muhtemelen ya fiziksel olarak kablolarda bir sıkıntı vardır, ya da İSS kaynaklı bir sorun vardır. Wi-Fi ile bağlanınca aynı sorun yaşanıyor mu?

Geldi şuan, herhangi bir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…