berkaysvc Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 24 Ocak 2022 #1 Ethernet ile PC'ye internet geliyor ve hatta sağ altta internet var olarak görünüyor fakat hiçbir şekilde internet erişimim yok VPN açtığımda sorun düzeliyor VPN kapanınca tekrardan internet yokmuş gibi oluyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Ethernet ile PC'ye internet geliyor ve hatta sağ altta internet var olarak görünüyor fakat hiçbir şekilde internet erişimim yok VPN açtığımda sorun düzeliyor VPN kapanınca tekrardan internet yokmuş gibi oluyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Çözüm berkaysvc 24 Ocak 2022 Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... 'El ile ara sunucu Kurulumu'na girdim bütün aktif olanları inaktif yaptım ardından sayfayı yeniledim ve sorun düzeldi.
Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... 'El ile ara sunucu Kurulumu'na girdim bütün aktif olanları inaktif yaptım ardından sayfayı yeniledim ve sorun düzeldi.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 24 Ocak 2022 #11 berkaysvc dedi: Sorunu çözdüm teşekkür ederim yine de Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdünüz? Çözümü yazar mısınız? Belki birilerine faydası olur. Artı 0 Eksi
berkaysvc dedi: Sorunu çözdüm teşekkür ederim yine de Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdünüz? Çözümü yazar mısınız? Belki birilerine faydası olur.
KS KS berkaysvc Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 24 Ocak 2022 #12 Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... 'El ile ara sunucu Kurulumu'na girdim bütün aktif olanları inaktif yaptım ardından sayfayı yeniledim ve sorun düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... 'El ile ara sunucu Kurulumu'na girdim bütün aktif olanları inaktif yaptım ardından sayfayı yeniledim ve sorun düzeldi.