Sadece Steam oyunlarına değil, Phantom ve MetaMask gibi cüzdanlara da erişim sağlayamıyorum. Sebebi ne olabilir?
Böyle bir şeyle düzeleceğini sanmıyorum, daha çok herkesin girdiği yere sanki benim erişimimi engelleyen bir şey varmış gibi düşünüyorum fakat ne olduğunu çözemedim.Modemi kapat DSL kablosu çıkar 30sn sonra tak hafizasini sifirliyor oyle.
Böyle bir şeyle düzeleceğini sanmıyorum, daha çok herkesin girdiği yere sanki benim erişimimi engelleyen bir şey varmış gibi düşünüyorum fakat ne olduğunu çözemedim.
Güvenli internet?Güvenli internet ayarı açıksa kapatın.
Daha yeni denedim olmadı, interneti dün bağlatırdım ve güvenli internet hakkında da bilgim yok, servis sağlayıcısına ulaşmaya deneyeceğim.Modemin sağ veya sol yanında küçük bir delik var oraya iğne ile 5-10 saniye bastırın reset atıp deneyin eğer olmaz ise güvenli internet açık olabilir.
Güvenli internet?
Daha sağlıklı olacaktır o zaman, arayıp güvenli internet hakkında da bilgi alabilirsiniz.Daha yeni denedim olmadı, interneti dün bağlatırdım ve güvenli internet hakkında da bilgim yok, servis sağlayıcısına ulaşmaya deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.