İnternet var fakat sisteme internet gelmiyor

WoxLy

Femtopat
Daha fazla  
Telefon, tablet, ve laptopta sıkıntı yok fakat masaüstü bilgisayarımda internet yok gözüküyor. Herhangi bir oyun oynarken veya sitede gezinirken bir anda internet gidiyor fakat Ethernet kablosunu çıkarıp taktığımda düzeliyor. Bu olay her 1 saatte tekrarlanıyor. Var mıdır bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu bende yaşıyorum her PC açtığımda internet bağdaştırıcısını birkaç kere devre dışı bırakıp etkinleştiriyorum düzeliyor. Sanırım IP çakışması oluyor.

Servis sağlayıcı ve kullanılan modem gibi ayrıntıları verirseniz daha faydalı olur. Modem havuz sistemi ile IP çakışması olabilir.

Sabit IP vermeyi deneyin.

Dediğiniz gibi yaptım şu an beklemedeyim umarım olur.
Servis sağlayıcı ve kullanılan modem gibi ayrıntıları verirseniz daha faydalı olur. Modem havuz sistemi ile IP çakışması olabilir.

Servis sağlayıcım Türk Telekom, modemim VMG3312-B10B bunun dışında farklı ayrıntı vermem gerekiyor mu? Pek bir bilgim yokta.
Sabit IP vermeyi deneyin.

Şu ana kadar problem çıkmadı teşekkürler
@Liutenant Dediğiniz gibi yaptım 1 gün geçti ve aynı sorun yine oldu, başta internet yavaşlıyor sonra temelli gidiyor Ethernet kablosunu çıkar tak yapınca düzeliyor başka çaresi var mıdır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00