İnternet varken sitelere girilmiyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an AKK'dan dolayı 3mbit ve IDM ile dosya indirirken de 380kb/s gibi bir hızda indiriyor hızda sorun yok fakat tarayıcılarda(firefox ve chrome denedim)sitelerin yüklenmesi dakikalar alıyor ya da yüklenmiyor. Online oyunlarda da ilk dakikadan sunucudan atıyor. Sorun hem kablolu hem de kablosuz olarak bağlanan bütün cihazlarda var. Modemi fabrika ayarlarına getirmeden nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
BU kadar mantıksız bir soru sormayı nasıl başarabiliyorsunuz? İnterneti zaten son hız kullanıyorsun sonra diyorsun ki neden tarayıcılara oyunlara bağlanmıyor donuyor diyorsun. Ya indirmeni yap yada oyun vs işlerini yap. Hepsini birden yapamazsın IDM ile.
IDM yine de kullanacağım dersen sınırlama koy hıza.

BU kadar mantıksız bir soru sormayı nasıl başarabiliyorsunuz? İnterneti zaten son hız kullanıyorsun sonra diyorsun ki neden tarayıcılara oyunlara bağlanmıyor donuyor diyorsun. Ya indirmeni yap yada oyun vs işlerini yap. Hepsini birden yapamazsın IDM ile.
IDM yine de kullanacağım dersen sınırlama koy hıza.
hocam bu ay akk geçtim fakat hızım düşmedi normal de adil kullanım kotası 50gb bu ay sınırsızdan kotalı internet e geçtim 4 gun sonra kota yetmedi tekrar sınırsız a geçtim müşter hizmetlerine sordum fatura fazla gelirmi diye 2tl veya 3 tl fark eder dediler

Dosya Ekleri

• dsadas.PNG
    dsadas.PNG
    5,9 KB · Görüntüleme: 253
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı