İnternet ve Basit İşler için Laptop Tavsiyesi

Marshmallow

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Dikmen/ANKARA
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Bir Notebook alacağım.
Sadece internete girmek, video-dizi ızlemek, ve office programları gibi basit ışlerde kullanılacak. Tek kriterim ağır olmaması. Çünkü kullanacak olan kişi tek elini işlevsel kullanamıyor. O yuzden fazla ağır olmaması gerekiyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe belırtmedım, ama bu kadar basit ışlerde kullanılacak bir Notebook o kadar pahalı olmasa gerek. :] Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinciel düşünürsen, referans olarak bu linki kullabilirsin, ürünlerin ağırlıkları da belirtiliyor, adaptör ağırlıkları dahil olmayabilir:List of Ultrabook models - Wikipedia, the free encyclopedia
Bahsettiğin işler için 2.nesil iyi bir i serisi işlemci yeterli olacaktır. Ultrabook alırsan çoğunda upgrade olasılığı yoktur yani çoğunlukla işlemcisi anakarta lehimli, RAM'i anakarta entegredir. Lenovo x1 carbonların -karbon fiber- bazılarında ürüne özel SSD dahi var.
Sahibinden.com'da şu ilana rastladım, 1.5kgluk güzel bir laptop. İstanbul'da tanıdığın varsa adrese gidip inceleyebilir, sen de duruma göre değerlendirirsin:SIFIR KUTUSUNDA HİÇ AÇILMAMIŞ HP PROBOOK 430 G2 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 240884558

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı