İnternet vericisi önerisi

shining iron

Decapat
Daha fazla  
Modem üst katta olduğu için, Ethernet kablosu yetişmiyor bu yüzden Wi-Fi vericisi almaya karar verdim. Önerebileceğiniz iyi bir marka var mı?

Hocam Online oyun oynuyorsan daha çok Wi-Fi vericisi önermem şayet iyisi bile olsa çok stabil olmayacaktır. Ethernet'e yakın performans verenler ise çok pahalı oluyor zaten. Ben üst kattan internet aldığım dönemde ne yapıp edip kablo çekmiştim.

Modem üst katta olduğu için, Ethernet kablosu yetişmiyor bu yüzden Wi-Fi vericisi almaya karar verdim. Önerebileceğiniz iyi bir marka var mı?
Online oyun oynuyorsan ortalama mesafeyi hesaplayıp ona göre bir CAT6 CAT7 ethernet kablosu bak. UGreen marka bakabilirsin.

Online oyun oynuyorsan ortalama mesafeyi hesaplayıp ona göre bir CAT6 CAT7 ethernet kablosu bak. UGreen marka bakabilirsin.
Bilgisayarın bulunduğu yer Modemin bulunduğun yerin direkt altında zaten. Ona göre önerebilir misiniz?

Hocam Online oyun oynuyorsan daha çok Wi-Fi vericisi önermem şayet iyisi bile olsa çok stabil olmayacaktır. Ethernet'e yakın performans verenler ise çok pahalı oluyor zaten. Ben üst kattan internet aldığım dönemde ne yapıp edip kablo çekmiştim
Modem üst katta olmasına rağmen internet iyi çekiyor. Bilgisayar modemin bulunduğu yerin altında olduğu için sorun oluşmuyor.

Bilgisayarın bulunduğu yer Modemin bulunduğun yerin direkt altında zaten. Ona göre önerebilir misiniz?

Modem üst katta olmasına rağmen internet iyi çekiyor. Bilgisayar modemin bulunduğu yerin altında olduğu için sorun oluşmuyor.
İnternet download/mbps olarak iyi çekebilir ama pinginiz anlık oynayabilir. Bu yüzden ethernet diyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı