Çözüldü İnternet VPN'leri desteklemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LisanDev

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcılık (Python)
Netcity kullanıyorum, ve bu internet Proton riseup, windscripe, hotspotshield, gibi VPN'leri kullansam dahi açamıyorum. WARP denemiştim bazen açılıyordu bazen açılmıyordu. Bana VPN önerin ama Opera'nın kendi VPN kullanınca sitesine girebiliyorum sorun varsa çözümüne varalım yoksa da bildiğiniz VPN varsa önerin.

Nasıl bir hata aldıyorsunuz hocam.

Ya VPN açıldıktan 3 4 dakika sonra kapanıyor ya da açtığımda Roblox'a giremiyorum.

İnternetimde her türlü koruma açık belki de ondandır tam emin değilim sizce ondan mıdır?

Aslında WARP da açılıyor ama böyle oluyor web sitesinde de aynı.

Son düzenleme:
Orbot Windows için varsa köprü olarak snowflake seçin. Tor gönüllüleri aracılığıyla koruma aşılmayaca çalışılacak. Olmazsa diğer köprüleri deneyin veya tor project ten başka köprü isteyin.

Bir deneyeceğim.

Direkt olarak goodbyedpi deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam bilinmedik ISS'leri almasaydın keşke.

İnternet servis sağlayıcısı.

Kahramanmaraş'ta yaşıyorum depremden dolayı oturduğum bölgede altyapı sıkıntısı var kullandığım ISS çanaklı bir sağlayıcı o yüzden bunu seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…