Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
İnternet 9 Mbps gözüküyor ama 3 gibi.
İnternet 9 Mbps gözüküyor ama 3 gibi.
Bu internet yine bu hızdayken daha iyiydi. 3'ü kafadan söylüyorum.Bunun için nesnel bir kanıtınız var mı? İnternet hızını rakam cinsinden hissetmek biraz garip çünkü. Kısaca neye göre 3 gibi?
Hocam kusura bakmayın ama bu kadar az veriyle kimse size yardımcı olamaz. Yavaşladığını neye göre hissettiniz mesela karşılaştırma yapamaz mısınız? Eskiden şu şu kadar sürede iniyordu şimdi bu kadar sürede iniyor gibisinden. Aklıma hiçbir şey gelmiyor yani Speedteste yalan diyorsunuz ama size inanmak için bir sebep de yok.Bu internet yine bu hızdayken daha iyiydi. 3'ü kafadan söylüyorum.
İndirme yapmadım ama mesela X' e girdiğim zaman görseller geç yükleniyor. Bir kere YouTube'ye girdiğimde açılmadı. İnternet var ama çok yavaş olduğu için bağlantı yok dedi YouTube.Hocam kusura bakmayın ama bu kadar az veriyle kimse size yardımcı olamaz. Yavaşladığını neye göre hissettiniz mesela karşılaştırma yapamaz mısınız? Eskiden şu şu kadar sürede iniyordu şimdi bu kadar sürede iniyor gibisinden. Aklıma hiçbir şey gelmiyor yani Speedteste yalan diyorsunuz ama size inanmak için bir sebep de yok.
İnternet bu hızdayken daha iyiydi. İnternet kötü ama hız aynı.Test yapıp sonuçlarını paylaşabilir misin?
İnternet hızınızı nPerf ile test edin
İnternet baÄlantınızın indirme, yükleme ve gecikme sürelerini saniyeler içinde ölçün. Ayrıntılı performans istatistikleri alın ve sonuçlarınızı dünya çapında karÅılaÅtırın.www.nperf.com
Upload berbat.İnternet bu hızdayken daha iyiydi. İnternet kötü ama hız aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.