İnternet yavaşlaması

Normalde hızım asla 8 Mbps'nin altına düşmez ama nedense dün sabahtan beri 2 Mbps'nin üstünde hız alamıyorum. 35 MB'lık dosyanın inmesi için yarım saat bekliyorum yahu.

Eki Görüntüle 749752

Çözümleriniz nedir?

Vallaha kardeş değiştirebiliyorsan değiştir Kablonet'e geç al bak hız sonucunu atıyorum sana.

Dosya Ekleri

• 5.PNG
    5.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 45
Kişinin oturduğu binanın altyapısı kötüyse istediği servis sağlayıcısını kullansın hız artmayacaktır çok saçma bir öneri sunmuşsunuz.

Kardeşim bak neden uyduruyorsun bir kere Kablonet fiber altyapı kontrolü yapmakta sinyal hız düşüklüğü olduğu zamanda gidermekte binada bazen farkedemiyorlar ama altyapılarını yeniliyorlar çalışma yaptılar bu yaz neyini saçma bir öneri bulmuşum senin bilgin yalan bir kere düzelt hemen.
Öyle tak diye geçilmiyor hocam. Adamda Kablonet altyapısı yoksa geçemez.

Ben öneri sundum herhalde o kadarını bende ve o da biliyordur dedikleriniz saçma.

Kardeşim bak neden uyduruyorsun bir kere Kablonet fiber altyapı kontrolü yapmakta sinyal hız düşüklüğü olduğu zamanda gidermekte binada bazen farkedemiyorlar ama altyapılarını yeniliyorlar çalışma yaptılar bu yaz neyini saçma bir öneri bulmuşum senin bilgin yalan bir kere düzelt hemen.

Ben öneri sundum herhalde o kadarını bende ve o da biliyordur dedikleriniz saçma.

Adam orada sorununun çözümünü arıyor siz gidip kardeşim şuna geç vallahi çok iyi diyonuz. Belki taahhüdü var belki Mali olarak karşılayamayacak. Yani zaten internet kötüyse ISS değiştir hayatımda gördüğüm en saçma öneri. Bir de benim yorumuma saçma diyorsunuz.

İyi haber! Sorun tamamen bilgisayardaymış. Ve şimdi sorunu çözdüm. Zaten bilgisayarın Wi-Fi kartı bozuk ondan yavaştır büyük ihtimalle.
Eskisine oranla biraz daha iyi
1606306029348.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı