İnternet yavaşlığı

165370

Kilopat
1595693932321.png

Son günlerde internetim bu şekilde aramama rağmen hiçbir türlü yardımcı olmuyorlar arıza kaydı oluşturdular öyle duruyor. Sizce ne yapmalıyım? Ayrıca Türk Telekom kullanan varsa bir anca kurtulması gerekiyor böyle bir rezillik görmedim ya.

Bu sorunlar sadece bende mi olmuyor anlamıyorum 4 farklı adreste Türk Telekom kullandım hiç böyle sorunlar yaşamadım sorun altyapınızda olabilir mi?

@165370 bursada yaşıyosan büyük ihtimalle problem var. Bende ping sorunu var şu an. Hızım sabit fakat ping sorunu var. Hat değerlerini atmışın. CRC 1 çıkmış. Türk Telekom kaynaklı bir şey var. Kendilerine ne kadar anlatsakta anlamamak için bir taraflarını parçalıyorlar.

Evet Bursa'da yaşıyorum ve şu an devam ediyor sorun :D 5 gündür internet kullanamıyorum.

Evet Bursa'da yaşıyorum ve şu an devam ediyor sorun :D 5 gündür internet kullanamıyorum.

Kendilerine anlatmaya çalışıyorum anlamamak için çok çaba sarf ediyorlar. Adamlara diyorum ki bursada büyük bir sıkıntı var düzeltir misiniz? Veri ekibine söylemişer yurt dışı çıkışlarına bakan kişilere sorun yok demişler. Yemin ediyorum gülmekten yarıldım. Avrupa sunucularına aldığımın iki katına pingi sabit bir şekilde alıyom. Bana sıkıntı yok diyorlar :D. Sende bir yandan bastır onlarını bir şey bokluk var çünkü. Faturayı ödedinmi bir de? Kuzenimin başına gelmişti. O kadar yavaştiki internet. Faturayı ödedi düzeldi. Fatura geçikmiş diye düşürmüşler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı