İnternet Yavaşlık Sorunu

ahmet koçal

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2016
Mesajlar
8
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamun aleyküm. Benim modemim evimden 3 kat aşağıda dükkanda duruyor (dükkan da bize ait). Dükkandan eve kablo ile internet çekiyorum. Yaklaşık 4-5 seneden beri böyle fakat bu aralar arada bir evdeki internetimde aşırı yavaşlık oluyor. 2 gün önce yine vardı bu yavaşlık sonra birden geçti bugün yine başladı. Bütün cihazlarda denedim. Ayrıca dükkandaki internette sıkıntı yok dükkanda sadece wi fi ile kullanıyoruz. Oyunlarda sabit 1000 ping görüyorum yardımcı olur musunuz lütfen?
 
Merhabalar,
İnternetinize bağlanan sizden başka kimler var? Eğer tanımadığınız birinin bağlandığını fark ettiyseniz şifrenizi ve DNS'nizi değiştirmenizi öneririm. Eğer her zaman bağlandığını bildiğiniz kişilerden başka bağlanan kimse yok ise Modem değiştirmeniz ya da kabloları değiştirmeniz iş görecektir. Bu arada kimlerin bağlandığını görmek için Modem markanızın Ev Ağ Geçidi'ne bakmanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı