Merhaba, Aula SC680 mouse var. Cihazı aldığımdan beri 2.0 portunda çalıştırıyordum, bugün ise 3.0 portuna taktım ama çalışırken DPI düşmesi, kasılma, donmalar oluyor. Ardından 2.0 portuna geri takınca sorun düzeldi. Bu USB 3.0'a olmuyor mu?
Merhaba, Aula SC680 mouse var. Cihazı aldığımdan beri 2.0 portunda çalıştırıyordum, bugün ise 3.0 portuna taktım ama çalışırken DPI düşmesi, kasılma, donmalar oluyor. Ardından 2.0 portuna geri takınca sorun düzeldi. Bu USB 3.0'a olmuyor mu?
Şu anda 2.0 porttayım sorun yok hocam, teşekkürler bilgi için.İnternetten araştırdığım sürece bu 2.4 GHz fareler 2.0'da daha rahat çalışıyormuş, 3.0'da çakışmalar oluyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.