Arkadaşlar merhaba. Windows 10 bilgisayarımda internete bağlanıyorum, ancak "internet yok, güvenli" diye bir yazı çıkıyor. Araştırdığıma göre aygıt yöneticisi kısmından işaretlediğim yeri silip daha sonra kurarsak düzeliyormuş.
Sabahtan beri yapmaya çalışıyorum ama korktum geri kuramam diye. Videoda izlediğime göre.
Şu butondan tekrar kurabiliyormuşuz sürücüyü (?) ama emin değilim size sormak istedim. Eğer böyle oluyorsa yapacağım ancak böyle değilse lütfen başka bir yol gösterin. İyi forumlar.
Evet, o buton ile tekrar yükletebilirsiniz sürücüyü. Windows Update otomatik olarak yükler.
Ancak hatayı aldığınıza göre Windows nadir de olsa yanlış sürücü yükleyebiliyor. Bunun önüne geçmek için aygıta sağ tık, özellikler, ayrıntılar, donanım kimlikleri bölümünü buraya paylaşırsanız size özel sürücü indirme linkini paylaşabiliriz.
Evet, o buton ile tekrar yükletebilirsiniz sürücüyü. Windows Update otomatik olarak yükler. Ancak hatayı aldığınıza göre Windows nadir de olsa yanlış sürücü yükleyebiliyor. Bunun önüne geçmek için donanım kimliklerini paylaşırsanız size özel sürücü indirme linkini paylaşabiliriz.
Eğer sorun modem ya da internet kaynaklı değilse yüksek ihtimal sürücü uyuşmazlığından kaynaklıdır. Bir daha aynı sorunu yaşarsanız ve diğer iki faktörü de elerseniz sürücüleri kurmayı deneyin.