Sapphire1525
Kilopat
- Makaleler
- 4
Hayır geçmiyorum. 15 yaşından küçük bir insan da gayet normal bir şekilde internete girebilir.Dalga geçiyorsunuzdur inşallah.
Hayır geçmiyorum. 15 yaşından küçük bir insan da gayet normal bir şekilde internete girebilir.Dalga geçiyorsunuzdur inşallah.
Hocam bir profil fotonuza bakar mısınız?Dalga geçiyorsunuzdur inşallah.
Evet genelleme yapıyorum.Genelleme yapıyorsun.
Hayır hocam, 12 yaşındayım. Forumda illegal bir üyeyim.![]()
Ee baktım ne olmuş profil fotoğrafıma?Hocam bir profil fotonuza bakar mısınız?
Bir şey yok. Ciddiye alamıyorum sadece.Evet genelleme yapıyorum.
Ee baktım ne olmuş profil fotoğrafıma?
Öyle deme. Konu sahibi de 15 yaşını yeni doldurmuş anladığım kadarıyla. Ben de ciddiye alıp karşıt görüş sunmuştum.Hocam bir profil fotonuza bakar mısınız?
İnternet gittikçe daha da tehlikeli olmaya başladı ve özellikle Türkiye'de internet kullanım yaşı çok düşmeye başladı. Ailelerde de sorumsuzluk var. ISS'lerin aile koruma şifresi gibi şeyleri default olarak sunmaları gerektiğini düşünüyorum. Mümkünse de 15 yaş altının girmemesi gerekiyor.
Bu nasıl bir zihniyet? Sonra ülke gelişmiyor. Çocukların düşüncesine saygı duymak zorundasın. Onların da internete girme, eğlenme hakkı var. Çirkin bir genelleme yapıyorsun.Çok da umurlarında sanki böyle konular.
Hocam bir şey soracam. Sen 15 yaşından küçükken internet kullanmadın mı ?Evet genelleme yapıyorum.
Ee baktım ne olmuş profil fotoğrafıma?
Peki bu genellemeyi neye dayanarak yapıyorsun? Kaç tane 15 yaşından küçük insan tanıdın? Ülkenin 15 yaşından küçük çocukların çeyreği kadar olmalı ki genelleme yapabilirsin.Evet genelleme yapıyorum.
Sizlerin yaşından fazla internette bulundum.Hocam bir şey soracam. Sen 15 yaşından küçükken internet kullanmadın mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.