İnternete 15 yaşından küçüklerin girmesini doğru bulmuyorum

Sizlerin yaşından fazla internette bulundum.
Hocam internetten sınavlarına çalışan,kendi kendine dil öğrenen,kendi kendine yazılım öğrenen,kendi yeteneklerini öğrenen bir çok çocuk var genç var. Şimdi öyle bir şey olsaydı bunları engellemiş olacaktınız. Fakat ben hala anlamadım neden girmesinler?

Hocam küçük bi ekleme yapmak istiyorum. Şimdi 15 yaşında çocuk var, 15 yaşında çocuk var. Biraz yetiştirilmekle alakalı olduğunu düşünmekteyim.

Hocam küçük bi ekleme yapmak istiyorum. Şimdi 15 yaşında çocuk var, 15 yaşında çocuk var. Biraz yetiştirilmekle alakalı olduğunu düşünmekteyim.
Ben de onu kast ettim zaten yazdıklarımda. İnterneti çok yararlı şekilde kullananlar var. Onların internetten yararlanmasını mı engellemeyi istiyor anlamadım orayı. Pandemi şartlarında internet neredeyse her insanın ilacı oldu bunu da belirtmek isterim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Troll konular akşam 6 ve 10 arasında daha çok tutuyor. Yarın tekrar açın derim.

Bir şey farkettim ben ten kaç yılında çıktı. 2005 yılında Arkadaş kaç yılında üye olmuş 2015 yılında hafif bir denklem kurunca her şey açığa çıkıyor. Konuşma şekline özel dikkat lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…