İster istemez katılıyorum. Bilinçli bir kullanıcı da olsa Instagram vs gibi her türlü sosyal mecra inanılmaz yetersizlik hissi yaratıyor biz yetişkinler için bile. Ergenlikteki birinin gelişimi için korkunç etki ettiğini düşünüyorum. Şanslıymışız ki bu döneme denk gelmedi çocukluğumuz, ergenliğimiz.İnternet gittikçe daha da tehlikeli olmaya başladı ve özellikle Türkiye'de internet kullanım yaşı çok düşmeye başladı. Ailelerde de sorumsuzluk var. ISS'lerin aile koruma şifresi gibi şeyleri default olarak sunmaları gerektiğini düşünüyorum. Mümkünse de 15 yaş altının girmemesi gerekiyor.
Yazımı biraz daha dikkatli okumanı öneririm. Yasak değil, kısıtlama.Hocam burası çorba oldu. Ben onu sana demedim
Böyle bir yasak olamaz. Olursa ülke Kuzey Kore'ye döner.
Yazımı biraz daha dikkatli okumanı öneririm. Yasak değil, kısıtlama.
Hocam o kitle her yerde var sadece bizim burada değil örnek Valorant'da bile yabancılar hakaret edip tilt edebiliyor. Ama ne küçük çocuklarla da oynadım tam düzgün olmasa da toxiclik yapmayıp Full infolu oynayan.
Ne yazacağını gerçekten merakla bekliyorum. Yazdığımı anlamadığından eminim ama neyse...
İnternet gittikçe daha da tehlikeli olmaya başladı ve özellikle Türkiye'de internet kullanım yaşı çok düşmeye başladı. Ailelerde de sorumsuzluk var. ISS'lerin aile koruma şifresi gibi şeyleri default olarak sunmaları gerektiğini düşünüyorum. Mümkünse de 15 yaş altının girmemesi gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.