İnternete bağlanamıyorum

276323

Kilopat
Arkadaşlar telefonda bağlanabiliyorum fakat PC'de hiçbir şekilde bağlanmıyor. Kabloyla bağlanıyorum. Kabloyu 1'e takıyorum fakat modem de 4 numaranın ışığı yanıyor. Modemi açtım kapattım. Reset dahi attım ama düzelmedi.

Arkadaşlar telefonda bağlanabiliyorum fakat PC'de hiçbir şekilde bağlanmıyor. Kabloyla bağlanıyorum. Kabloyu 1'e takıyorum fakat modem de 4 numaranın ışığı yanıyor. Modemi açtım kapattım. Reset dahi attım ama düzelmedi.

Driver indirmeyi dene bende aynı sorunla karşılaşmıştım driver indirince düzeldi.

Peki deniyeyim hocam fakat dediğim gibi 1 takınca 4 numaranın ışığı yanması çok garip değil mi?

İnternetin ışığı bile yanmıyor şuan :(

Son düzenleme:
Evet tuhaf geldi bana ışık yanma olayı. DNS değiştirmeyi deneyelim hocam.

Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Ethernet > Özellikler > İnternet Protokolü Sürüm 4(TCP/IPv4) > Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan >
Tercih edilen DNS Sunucusu: 8.8.8.8 , Diğer DNS Sunucusu: 8.8.4.4

Evet tuhaf geldi bana ışık yanma olayı. DNS değiştirmeyi deneyelim hocam.

Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Ethernet > Özellikler > İnternet Protokolü Sürüm 4(TCP/IPv4) > Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan >
Tercih edilen DNS Sunucusu: 8.8.8.8 , Diğer DNS Sunucusu: 8.8.4.4
Şuan bir şekilde bağlandım fakat hala ışık yanma olayı saçma. 3 Numaraya taktım 2 numaranın ısığı yanıyor. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı