İnternete bağlanamıyorum

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 841
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, modem üzerinden internete bağlanmaya çalışıyorum fakat doğrulamada hata diyor şifrem hala aynı kanal olarak 8. kanalı kullanıyorum bu problemi nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü yollar mısınız?
1587066800508.png

Bu hatayı veriyor telefonda ise doğrulama hatası gibi bir şey diyor hatırlamıyorum. Modem'ime birisi saldırı falan yapıyor olabilir mi?

Var oradan bağlanmayı deniyorum deneme simgesi çıkıyor ama bağlanmıyor hiçbir cihazım bağlanmıyor. Ethernet kablom olmadığı için kablo ile interneti deneyemiyorum şu an da.

İyi geceler, modeme reset atmayı denediniz mi?
Modem arayüzüne girip şifre değiştirme yapıp bir daha deneyin diyecektim ama kablo yokmuş. Modemi kapatıp açtınız mı saçma ama bazen işe yarıyor.
Wi-Fi üzerinden giriş yapabiliyorum hocam.

Reset atamıyorum çünkü modem bilgileri elimde yok almam için müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor fakat sahibi askerde ve askerden çıkmalar 1 ay ertelendi bu yüzden elimden gelen tek şey kapatıp açmak.

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı