S
Silinen üye 185173
Ziyaretçi
Selamlar, modem üzerinden internete bağlanmaya çalışıyorum fakat doğrulamada hata diyor şifrem hala aynı kanal olarak 8. kanalı kullanıyorum bu problemi nasıl çözebilirim?
Ekran görüntüsü yollar mısınız?
Denedim bağlanmaya çalışıyor ardından yine olmuyor hiç bağlanmıyor 5 - 6 saat oldu sanırım böyle devam etmekte.WiFi bağlantı kısmına sağ tıklayıp "Unut" seçeneğini tıklayın bir daha deneyin.
Var oradan bağlanmayı deniyorum deneme simgesi çıkıyor ama bağlanmıyor hiç bir cihazım bağlanmıyor. Ethernet kablom olmadığı için kablo ile interneti deneyemiyorum şu an da.Peki telefonunuzdan bağlantı yapınca sorun var mı?
Var oradan bağlanmayı deniyorum deneme simgesi çıkıyor ama bağlanmıyor hiçbir cihazım bağlanmıyor. Ethernet kablom olmadığı için kablo ile interneti deneyemiyorum şu an da.
Wi-Fi üzerinden giriş yapabiliyorum hocam.Modem arayüzüne girip şifre değiştirme yapıp bir daha deneyin diyecektim ama kablo yokmuş. Modemi kapatıp açtınız mı saçma ama bazen işe yarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.