İnternete bağlı olmayan cihazdan veri çıkışı sağlanabilir mi?

Bir bilgisayar herhangi bir ağa bağlı değilse topladığı verileri nasıl karşı tarafa göndersin?

Hayır, yazılım kendi kendine bilgisayarda bulunduğu sürece veri toplayabilir fakat bağlantı sağlanmadığı sürece karşı tarafa toplanan bilgileri kablosuz olarak gönderemez.

Başlıkta belirttiğim gibi herhangi bir ağa bağlı olmayan bir cihazdan zararlı yazılım yardımıyla veri toplanabilir mi? Mantıksız bir soru olabilir ama merak ettim.
Eğer ağa bağlı değilse veri akışını sağlayamazsınız? Bu durumda veri akışı için fiziksel bağlantı sağlamanız gerek. Böylece veri akışı sağlanabilir. Ama bunun içinde cihaza doğrudan bir bağlantı gerekir. Bu da ortaya çıkar. Ağ bağlantısı şart.

Anlıyorum. Bu konulardan bir tık korkuyorum nedensiz şekilde sürekli dinleniyormuşum gibi hissediyorum o yüzdrn genelde internet bağlantım kapalı durur bu kapalı olduğu zamanda da veri aktarılabiliyor mu merak ettim açıkçası

@Sorusuolanşahıs Zaten dinleniyorsunuz. Hani Windows'u kurarken o okumayıp kabul diyorum dediğiniz sözleşmeler olsun ya da bilgisayarınıza kurduğunuz yazılımlar olsun. Bunlar neden o sözleşmeleri size gösteriyor sanıyorsunuz? Şirketler hakkınızda bilgi topluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı