balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #11 Süper hükumet, süper uygulama.
Eren.T Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 93 23 Ekim 2024 #12 TUSAŞ'a terör saldırısı Gündemdeki konuların üstüne çok manidar bir olay. Allah sonumuzu hayretsin. TUSAŞ Ankara'da diye gitmemiştim. Ömrümüz varmış demek ki. İnşallah emellerine ulaşamazlar. www.technopat.net
TUSAŞ'a terör saldırısı Gündemdeki konuların üstüne çok manidar bir olay. Allah sonumuzu hayretsin. TUSAŞ Ankara'da diye gitmemiştim. Ömrümüz varmış demek ki. İnşallah emellerine ulaşamazlar. www.technopat.net
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 23 Ekim 2024 #13 Physchopath dedi: Ev İnterneti Türk Telekom ama girmiyor ikisine de. Genişletmek için tıkla... Bende de gider birazdan o zaman.
Physchopath dedi: Ev İnterneti Türk Telekom ama girmiyor ikisine de. Genişletmek için tıkla... Bende de gider birazdan o zaman.
Hoorizon Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 222 Çözümler 1 23 Ekim 2024 #14 WARP VPN'le giriliyor bende.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.364 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 23 Ekim 2024 #15 Hoorizon dedi: WARP VPN'le giriliyor bende. Genişletmek için tıkla... VPN ile girilir normal olarak.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Ekim 2024 #16 YouTube falan açılıyor da bu haber sayfalarını engellerler diye düşünmüştüm. Öyle olmuş. Yayın yasağı gelmiş olmalı.
YouTube falan açılıyor da bu haber sayfalarını engellerler diye düşünmüştüm. Öyle olmuş. Yayın yasağı gelmiş olmalı.
R Rauf02 Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 23 Ekim 2024 #17 Teru dedi: YouTube falan açılıyor da bu haber sayfalarını engellerler diye düşünmüştüm. Öyle olmuş. Yayın yasağı gelmiş olmalı. Eki Görüntüle 2335865 Genişletmek için tıkla... Hocam Solcu Gazete 14 Ekim'de hesabı kapatıldı. Olay yeni değil.
Teru dedi: YouTube falan açılıyor da bu haber sayfalarını engellerler diye düşünmüştüm. Öyle olmuş. Yayın yasağı gelmiş olmalı. Eki Görüntüle 2335865 Genişletmek için tıkla... Hocam Solcu Gazete 14 Ekim'de hesabı kapatıldı. Olay yeni değil.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Ekim 2024 #18 Rauf02 dedi: Hocam Solcu Gazete 14 Ekim'de hesabı kapatıldı. Olay yeni değil. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığımdan bilmiyordum. Yayın yasağı geldiğini kesinleştirdim ama. Muhtemelen yarına falan düzelir.
Rauf02 dedi: Hocam Solcu Gazete 14 Ekim'de hesabı kapatıldı. Olay yeni değil. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığımdan bilmiyordum. Yayın yasağı geldiğini kesinleştirdim ama. Muhtemelen yarına falan düzelir.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.799 Çözümler 25 23 Ekim 2024 #19 Physchopath dedi: YouTube ve Twitter bir anda çöktü girmiyor, terör olayları olduğu için olabilir diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bir durum? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube açılıyor, fakat dediğiniz gibi Instagram ve Twitter açılmıyor.
Physchopath dedi: YouTube ve Twitter bir anda çöktü girmiyor, terör olayları olduğu için olabilir diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bir durum? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube açılıyor, fakat dediğiniz gibi Instagram ve Twitter açılmıyor.
8 823555 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 512 Çözümler 3 23 Ekim 2024 #20 xquerzy dedi: Hocam YouTube açılıyor, fakat dediğiniz gibi Instagram ve Twitter açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Youtube açılıyor hocam fakat video izlerken sıkıntı yaşanıyor. VPN'ye kurban olayım..
xquerzy dedi: Hocam YouTube açılıyor, fakat dediğiniz gibi Instagram ve Twitter açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Youtube açılıyor hocam fakat video izlerken sıkıntı yaşanıyor. VPN'ye kurban olayım..