unsatisfied0
Decapat
- Katılım
- 15 Kasım 2022
- Mesajlar
- 593
- Çözümler
- 2
Büyük ihtimalle erişim engeli getirdiler Ankara'daki saldırı dolayısıyla.
Terör saldırısı olmuş ondan dolayı diyorlar.
İndirdim, direk girdi valla. Sağolasın.Valla bilmiyorumBu vpn çok hızlı giremediği yer yok.
Ben Youtube'dan canlı yayın izliyordum. Sürekli İsrail bayrağı atıyorlardı ve şu bu Irk'a idam felan yazıyorlardı. Yerinde bir karar diye düşünüyorum.Tamamda amacı anlamadım yayın yasağını uyuglamak istiyorlarsa X i kapatmaları daha dooğru olur.
İndirdim, direk girdi vallahi. Sağ olasın.
Ben YouTube'dan canlı yayın izliyordum. Sürekli İsrail bayrağı atıyorlardı ve şu bu ırk'a idam falan yazıyorlardı. Yerinde bir karar diye düşünüyorum.
Ben YouTube'dan canlı yayın izliyordum. Sürekli İsrail bayrağı atıyorlardı ve şu bu Irk'a idam falan yazıyorlardı. Yerinde bir karar diye düşünüyorum.
Pc için hızlı vpn nerdeyse hiç yok. Fakat yinede vpn indireceksiniz microsoft storeden indirin hocam.PC için güvenilir, hızlı VPN önerecek var mı?
Saldırıyla ne alakası olduğunu çözemedim.
PC için hızlı VPN neredeyse hiç yok. Fakat yine de VPN indireceksiniz Microsoft Store'den indirin hocam.
İşte bunu o cahillere yazacaksın.Saldırıyla ne alakası olduğunu çözemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.