hacket Hectopat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 115 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar, internete niye para ödüyoruz?
D deepdark0 Ziyaretçi 2 Ağustos 2015 #2 Hizmet aldığımız için ödüyoruz. Her ne kadar tam karşılığını alamasak bile ödüyoruz.
MertKemal Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 641 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #3 Soruyu görünce bug'da kaldım. Dünya'da bir hizmeti almak için o hizmete para vermek gerekir.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Ağustos 2015 #4 Elektriğe neden ödüyorsun ? Çalışan insanların parasını veriyoruz. Her ne kadar fahiş fiyatlar olsada... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2015
Elektriğe neden ödüyorsun ? Çalışan insanların parasını veriyoruz. Her ne kadar fahiş fiyatlar olsada...
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #5
Agab Agabseveroğulları Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 2 Ağustos 2015 #6 404 verdim bir an.
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #7 Çünkü internet bakırları modeme sokmakla olmuyor. Trafosu, elektriği, sürekli yapılan altyapılar (nereye yapıyorlar kimse bilmiyor), çalışanı, ISP'ler derken onların masrafı var.
Çünkü internet bakırları modeme sokmakla olmuyor. Trafosu, elektriği, sürekli yapılan altyapılar (nereye yapıyorlar kimse bilmiyor), çalışanı, ISP'ler derken onların masrafı var.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ağustos 2015 #8 Yemek ihtiyacını gidermek için neden ödüyorsan onu da bu yüzden ihtiyacın olduğu için ödüyorsun. Ödemek istemiyorsan kullanmayacaksın.
Yemek ihtiyacını gidermek için neden ödüyorsan onu da bu yüzden ihtiyacın olduğu için ödüyorsun. Ödemek istemiyorsan kullanmayacaksın.
hacket Hectopat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 115 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #9 Murat5038 dedi: Yemek ihtiyacını gidermek için neden ödüyorsan onu da bu yüzden ihtiyacın olduğu için ödüyorsun. Ödemek istemiyorsan kullanmayacaksın. Genişletmek için tıkla... Ödemek istemiyorum diye bir şey söylemedim sadece niye ödüyoruz dedim arasında fark var. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2015
Murat5038 dedi: Yemek ihtiyacını gidermek için neden ödüyorsan onu da bu yüzden ihtiyacın olduğu için ödüyorsun. Ödemek istemiyorsan kullanmayacaksın. Genişletmek için tıkla... Ödemek istemiyorum diye bir şey söylemedim sadece niye ödüyoruz dedim arasında fark var.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ağustos 2015 #10 Silinen üye dedi: Ödemek istemiyorum diye bir şey söylemedim sadece niye ödüyoruz dedim arasında fark var. Genişletmek için tıkla... Bende aradaki farkı söyledim. İstememe durumunda ne yapacağını da söyledim. Son düzenleme: 7 Ağustos 2015
Silinen üye dedi: Ödemek istemiyorum diye bir şey söylemedim sadece niye ödüyoruz dedim arasında fark var. Genişletmek için tıkla... Bende aradaki farkı söyledim. İstememe durumunda ne yapacağını da söyledim.