İnternete TP-Link menzil genişleticiyle nasıl bağlanılır?

Aramis07

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba internetsiz masaüstü bilgisayarıma TP-Link menzil genişletici ile nasıl bağlanabilirim? Ethernet kablosunu taktım ama internet yok diyor.

Kablo ile menzil genişletici modda kullanamazsınız. Kablo ile Wi-Fi Router veya Access Point modunda kullanabilirsiniz. Cihazın web arayüzüne girip Access Point moduna alıp gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra internete erişebilirsiniz.

Tanımıyorum ancak ethernet kablosunu sökünce bağlantı kopuyor tanıtamadığım anlamına mı geliyor ethernet kablosunu moderm den söktüm taktım fazla olmadığı için İnternet var ama modermde onun takılı mi olması gerek

Kablo ile menzil genişletici modda kullanamazsınız. Kablo ile Wi-Fi Router veya Access Point modunda kullanabilirsiniz. Cihazın web arayüzüne girip Access Point moduna alıp gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra internete erişebilirsiniz.
O dediğiniz acces point nasıl yapılıyor bilginiz var mı kabloyu çıkarınca İnternet gidiyor çünkü

Wifi Adaptör almak zorundamıyım bu elimdeki menzil genişletici işle çözemiyormuyum.?

Son düzenleme:
Tp link wa 850 menzil genişletici var bende modem biraz uzakta ve başka bilgisayarda olduğu için onu kullanıyorum telefon ile bağlanabiliyorum ancak yeni aldığım bilgisayar da kablolu veya kablosuz çözemedim

Üzerinde 1 Ethernet girişi var bunu extender modunda kullanırsanız çıkış ap modunda çalıştırıyorsanız giriş olarak kullanırsınız. Şu anda anladığım kadarı ile extender modunda çalışıyor. Kurulum yaparken hangi IP adresini verdiyseniz telefondan o IP ile web paneline giriş yapıp ayarlarınızı atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı