İnterneti 5GHz yapmak işe yarar mı?

whitegms

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. İnternetim 5GHz detekliyor fakat bilgisayarda 2.4 GHz olarak bağlanıyorum. Telefonumda ise 5GHz olarak kullanabiliyorum. PC'yi nasıl 5GHz yapabilirim?

Merhaba. İnternetim 5GHz detekliyor fakat bilgisayarda 2.4 GHz olarak bağlanıyorum. Telefonumda ise 5GHz olarak kullanabiliyorum. PC'yi nasıl 5GHz yapabilirim?

PC 5 GHz destekliyorsa Wi-Fi ayarlarından 5 GHz'e bağlanabilirsiniz. Desteklemiyorsa uyumlu Wi-Fi kartı ya da Wi-Fi adaptörü alabilirsiniz.

Merhaba,
Bilgisayarınız 5 GHz frekans aralığını destekliyor ise, Wi-Fi listesinde görünür, eğer listelenmiyor ise bilgisayarınız 5 frekansını desteklemiyor demektir.

"İnterneti 5GHz yapmak işe yarar mı?"

Sorusunun net cevabı: Evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç kaynaktan baktığım kadarıyla bilgisayarım destekliyor. Modem arayüzünden 2.4G bandı kapatınca 5GHz banda bağlanabildim ama bunun daha pratik bir yolu yok mu?

Birkaç kaynaktan baktığım kadarıyla bilgisayarım destekliyor. Modem arayüzünden 2.4G bandı kapatınca 5GHz banda bağlanabildim ama bunun daha pratik bir yolu yok mu?

Bilgisayarınız aşağıdaki komutu çalıştırın ve sonucu buraya ekler iseniz, en doğru sonucu hep birlikte görebiliriz.

netsh wlan show drivers

Hocam şu an bilgisayara erişimim yok ancak akşam atabilirim fakat bilgisayarda o komutu çalıştırıp kontrol etmistim destekliyor. Zaten destekelemese 2.4GHz bandı kapattığımda 5GHz olarak bağlanamam diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı