Merhaba. İnternetim 5GHz detekliyor fakat bilgisayarda 2.4 GHz olarak bağlanıyorum. Telefonumda ise 5GHz olarak kullanabiliyorum. PC'yi nasıl 5GHz yapabilirim?
PC 5GHz desteği olduğundan emin misin?Merhaba. İnternetim 5GHz detekliyor fakat bilgisayarda 2.4 GHz olarak bağlanıyorum. Telefonumda ise 5GHz olarak kullanabiliyorum. PC'yi nasıl 5GHz yapabilirim?
Merhaba. İnternetim 5GHz detekliyor fakat bilgisayarda 2.4 GHz olarak bağlanıyorum. Telefonumda ise 5GHz olarak kullanabiliyorum. PC'yi nasıl 5GHz yapabilirim?
Varsa usb adaptörü değiştir yoksa anakarta takılı modülü değiştir lehimli ise geçmiş olsun yeni pcMerhaba. İnternetim 5GHz detekliyor fakat bilgisayarda 2.4 GHz olarak bağlanıyorum. Telefonumda ise 5GHz olarak kullanabiliyorum. PC'yi nasıl 5GHz yapabilirim?
Birkaç kaynaktan baktığım kadarıyla bilgisayarım destekliyor. Modem arayüzünden 2.4G bandı kapatınca 5GHz banda bağlanabildim ama bunun daha pratik bir yolu yok mu?
netsh wlan show driversBu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.