İnterneti Bol Tarifeli Operatör Öneri

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Selam, şuan Turkcell kullanıcısıyım. 1 hafta içerisinde başka bir operatöre geçmeyi planlıyorum çünkü Turkcell internet bulunan tarifelerinde çok acımasız fiyat koyuyor. Ancak Avea mı Vodafone mu kararsız kaldım çünkü Vodafone için Avea ve Turkcell'e göre şarjı daha çabuk tükettiği Avea'nın ise nerede çekip nerede çekmeyeceğinin belli olmadığı söyleniyor. Oturduğum yer İstanbul/Sarıyer. Avea'ya geçersem Çok Net Kampanya 3gb, 750dk, 5000sms kampanyasını düşündüm interneti bol olduğundan dolayı fakat dediğim gibi kararsız kaldım. Karar vermemde yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba,

Bende yaklaşık iki ay önce Pttcell' den Vodafone' a geçiş yapıtım. Efsane Altın paketi kullanıyorum. 2 GB internet, 500 dk her yöne ve 1000 sms var. Hız konusunda sıkıntı yaşamadım. Düzce - İstanbul arası seyahatlerim oluyor ve sadece Düzce' de bir kaç bölgede 3G' nin iyi olmadığını gördüm. Ben İstanbul / Pendik' te yaşıyorum ve burada sıkıntı yaşamadım. Tarifemin fiyatı 25 lira. Facebook, 9GAG ve bazı mobil siteleri takip ediyorum ve evimde internet olmadığı için bolca kullanıyorum, genelde ay sonuna tam olarak yetiyor. Şarj genelde telefon iyi çekmezse daha çabuk biter, çevrenizdekilerden diğer operatörlerin nasıl çektiğini öğrenirseniz daha iyi sonuç alırsınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı