İnterneti etkin kullanma kaynak nasıl bulunur

Arama motorları hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Google Yuhuuu

  • Arama motorları dışında seçeneklerim var.

  • Elimiz mahkum googlesız olmuyor

  • Ben zaten araştırmam ki


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

coyistik

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2014
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birçoğumuz için internet çöplükten ibaret. Arama motorunu bize çok iyidir daha yeni panda algoritması çıktı sonra penguen algoritması geldi. Google görür, gözetler özgün makale çıkarın diyerek saf beyinlerimize birazıcık olsun teselli etmiş olundu.
Google başarısız bir arama motoru... Şans eseri insanlar kendi internet dünyalarını kolaylaştıracak şeyler buluyorlar. Çeşitli chrome eklentileri, siteler veyahut pratik yöntemler. Aksi halde aramaya eşcinsellik yazarsanız kısa yazılar ve saçma yorumlar ile başarısız arama sonuçları çıkartacaktır. Bilimsel bilgi mi aramıştınız o zaman geri dönün burası google!!!
Ben bu arama motoruna ve benzerlerine karşıyım ne için icat edildiği konumuz. Yok en gelişmiş arama sonuçları veriyormuşta inanmıyorum böyle birşeye... Eğer bilgilerinizi paylaşırsanız bu kadar çöplüğün arasında internetimiz daha çekilir biryer olabilir.
 
"Google başarısız bir arama motoru..." mu? Açıkçası, ben google'dan daha başarılı bir arama motoru tanımıyorum.
Google candır, canandır benim için.(y)
 
Konular açıyorum ama ses seda yok forumda niye bilmiyorum ama kala kala google a mı kaldık koca dünya da başka arama motoru yok mu karşımıza uzun uzun yazılar çıkartabilecek ve saçma siteleri yükseğe taşıyıp para kazanmayan bir motor?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı