JackieJudy
Hectopat
- Makaleler
- 2
Hepsi aynı hocam, güvenilir satıcıdan satın alın.
Önerdiğiniz bunlar arasından hangisi acaba?
Hmmm yapıcak birşey yok diyorsunuz yani.Eğer benim dediğim değerleri alıyorsanız bu cihazlara pek de ihtiyacınız yok gibi. Aldığınız zaman 100 - 200 Kbps fark eder diye düşünüyorum.
Hmmm yapacak bir şey yok diyorsunuz yani.
En ucuzunu alın zaten hızı hepsinin 300mbps.Evet öyle değerli yorumunuz için teşekkürler.
Önerdiğiniz bunlar arasından hangisi acaba?
Hocam öncelikle her duruma karşı MBPS nedir onu açıklayayım, 1 MBPS 125 kb'a eşittir, yani 8 MBPS saniyede 1 MB değerine eşit.Eki Görüntüle 1457937
İnternet hızım fotoğraftaki gibi fakat hiçbir zaman oyun oynarken veya bir şey indirirken bu değerleri alamıyorum. İnternetimi tam performansta kullanabilmek için ne yapmalıyım?
Yanlış bilgi verilmemesi amacım. Telefona da ethernet bağlayabilirsiniz.Şimdi asıl soruya cevap vereyim, Bilgisayarda Ethernet kablosu kullanabilirsin, mobilde ise maalesef ki cihazın Wi-Fi alıcısına ve kullandığın modeme, mesafene bağlı. Onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok.
Yanlış bilgi değil hocam, bilerek söylemedim. Ek aparat vs. fazladan masrafa giriyor o yüzden söylemedimYanlış bilgi verilmemesi amacım. Telefona da ethernet bağlayabilirsiniz.
Bilgilendirdiğin için sağ ol,yeni pakete geçmek pek kolay olmuyucak gibi göünüyor çünkü biz bu pakete bile ayda 90 TL ödüyoruz -en az-.Türkiye şartlarında bu kadar oluyor işte napıcaksın.Hocam öncelikle her duruma karşı MBPS nedir onu açıklayayım, 1 MBPS 125 kb'a eşittir, yani 8 MBPS saniyede 1 MB değerine eşit.
Yaklaşık saniyede 2 MB download, 0.25 MB da upload yapabiliyorsun.
Oynadığın oyunun veya indirdiğin sitenin sunucularına bağlı bu hız değişebilir fakat attığın teste göre maksimum olarak bu hızı alabilirsin.
Şimdi asıl soruya cevap vereyim, Bilgisayarda Ethernet kablosu kullanabilirsin, mobilde ise maalesef ki cihazın Wi-Fi alıcısına ve kullandığın modeme, mesafene bağlı. Onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok.
Kişisel görüşümü soracak olursan, hızın kısa sürede bir şeyler indirmek için ve gecikmesiz oyun oynamak için ortalama hızın çok altında. 24 MBPS Download, 5-8 civarında da upload kişisel kullanımların için fiyat bakımından da hız bakımından da en iyisi İnternet sağlayıcına danışıp kullandığın ve geçebileceğin paketleri öğrenebilirsin. Aklına başka bir şey takılırsa sorabilirsin![]()
Maalesef, fakat yine de araştır derim. Şuan kullandığın internet sağlayıcısı nedir?Bilgilendirdiğin için sağ ol,yeni pakete geçmek pek kolay olmuyucak gibi göünüyor çünkü biz bu pakete bile ayda 90 TL ödüyoruz -en az-.Türkiye şartlarında bu kadar oluyor işte napıcaksın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.