İnterneti Wi-Fi İle Paylaştırma

  • Konuyu başlatan arif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.107

arif

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2013
Mesajlar
78
Evde kablolu internetim var ve 1 tane tablet. Bunlara wifi ile interneti aktarmak istiyorum. Normalde mümkün olarak gözüküyor. Connectifty wifi hotspot programını da kullandım. Tablet ağı görüyor ve internette bir sorun olmadığını gösteriyor ama nasıl oluyorsa internete dokunduğumda bekletiyor bir sorun var diyor. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.


KD3mRy.jpg


KgXpAQ.jpg


Bunlarda görüntüleri.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bilgisayar arası ağ kuruyorum tabletim görmüyor ama iphone 4s ile giriş yapıyor interneti kullanıyor. Samsung tablet bunu nedense görmüyor. Bende o yüzden ek yazılım denemeyi tercih ettim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş modem olsa zaten laptop'u kablosuz kullanırım. Ben laptop'un kablolu internetini wifi hotspot yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. Bilgisayarımın modeli: HP Pavilion g6-1085st.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı