İnterneti yüksek hızda kullanınca kopmalar oluyor

ersinhc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

İnterneti bana verilen en yüksek değerlerde kullanılıyorum, ara sıra kopmalar ve paket loss gibi durumlar yaşıyorum. Bu durumda sonrasında internet sağlayıcımı arayıp durumu ilettiğimde bana interneti verilen en yüksek değerlerde kullanmanız sonucunda bu durumlar yaşanır diyerek 10Mbps civarında düşüş yapalım daha sağlıklı bağlantı sağlayabilirsiniz" denildi.

Sizce tarafıma iletilen bu öneri doğru mudur? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

İnternetim: TurkNet, Max hızım: 59Mbps.

Merhaba.

İnterneti bana verilen en yüksek değerlerde kullanılıyorum, ara sıra kopmalar ve paket loss gibi durumlar yaşıyorum. Bu durumda sonrasında internet sağlayıcımı arayıp durumu ilettiğimde bana interneti verilen en yüksek değerlerde kullanmanız sonucunda bu durumlar yaşanır diyerek 10Mbps civarında düşüş yapalım daha sağlıklı bağlantı sağlayabilirsiniz" denildi.

Sizce tarafıma iletilen bu öneri doğru mudur? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

İnternetim: TurkNet, Max hızım: 59Mbps.
Düz 50Mbps'e sabitlettirip deneyin isterseniz. Uygulamadan da değiştirebiliyordunuz hızı.

Sen 10 paket atıyorsun ama santral giden kablonun kapasitesi 8 paket 2 kirve şehit Sen 8 paket atıyorsun 8'i gidiyor. Yani düz 50 alırsan sorun yaşamazsın büyük ihtimal yaşarsan kablonun eklerini ve modemi kontrol edebilirsin.

Cevap veren destek olan herkese teşekkür ederim dediğiniz gibi sınırlarda kullanmayacağım, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı