İnternetim çok kötü İSS önerir misiniz?

Ömer Yomra

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6 GB 32 GB RAM
Merhaba arkadaşlar 2 senedir D-Smart interneti kullanıyorum fakat çok kötü sürekli internet kesiliyor.
En kötü sorun ise internet hızım çok dalgalı 1 gün çok iyi 1 gün çok kötü 2 saat iyi 3 saat kötü gibi 16 Mbps hız alıyorum.
Testte sürekli 5-8 arası hatta bazen 1-2 Mbps çıkıyor ve sürekli pingim yüksek oluyor hatta oyunlarda daha da artıyor.

Sürekli müşteri hizmetleri ile görüştük, teknik desteklere sürekli para ödendi, modemi değiştirdik ve kabloyu değiştik fakat fayda etmiyor.
Bana iyi bir sağlayıcı önerir misiniz? Evde D-Smart TV var ve Netflix'i donmadan izleyebilmek, geceleri oyun vs. indirirken iyi hız alabileceğim, pingimin olmayacağı ve ideal Mbps hangisidir 8-16-24 hangisini tercih etmeliyim?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
D-smart Net'ten Turknet'e geötim bulunduüum bölgede altyapı maksimum 16mpbs fakat, d-smart net 8mbps taş çatlasın verirken, Turknet ile 14-15 görüyorum. Bir arayıp görüşün isterseniz. Ben memnunum. Altyapı var ise arkadaşın dediği gibi kablonet'te alternatif.

D-smart Net'ten Turknet'e geötim bulunduüum bölgede altyapı maksimum 16mpbs fakat, d-smart net 8mbps taş çatlasın verirken, Turknet ile 14-15 görüyorum. Bir arayıp görüşün isterseniz. Ben memnunum. Altyapı var ise arkadaşın dediği gibi kablonet'te alternatif.
Altyapı Sorguladım 75 mbps hıza kadar çıkabilmekteymiş altyapım şimdi türknet gelip kendi kurulum yapmıyormuş sanırım bide modem vermiyomuş benim elimde d-smartın yeni bir modemi var alalı 2-3 ay oldu onu kullanabilirmiyim bide kurulum zor bi iş mi

Altyapı Sorguladım 75 mbps hıza kadar çıkabilmekteymiş altyapım şimdi türknet gelip kendi kurulum yapmıyormuş sanırım bide modem vermiyomuş benim elimde d-smartın yeni bir modemi var alalı 2-3 ay oldu onu kullanabilirmiyim bide kurulum zor bi iş mi
Türk Telekom'dan ekip geliyor. Kendi ekipleri yok benim de bildiğim kadarıyla. (Onlarda bir kablo çekip gidiyordu.) Sen başvurunu yaptıktan, sözleşmesini e-posta yolu ile ilettikten sonra her adım da bilgilendirileceksin zaten. Kurulumu kendin yapacaksan oldukça basit, dert etme. Sadece kullanıcı adı şifre giriyorsun modeme. Modemin yeterlimi? ona gelirsek, VDSL desteği olması gerekiyor modemin. Marka model ile araştırma yaparsan bulabilirsin. Tekrar aklına takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı