İnternetim Çok Yavaşladı

TurkW0rm

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Benim internetimle ilgili bir sorunum var. 1 gün önce bilgisayara format attık. Format attıktan sonra internet gelmemeye ağ bölümünde ünlem işareti çıkmaya başladı. Sonra araştırarak o sorunu aygıt yöneticisinden ethernet kartının ayarlarından ağ adresine "1234567890AB" değerini verdik. Sonra internet açıldı fakat o zaman hızını test etmedik. Daha sonra işletim sisteminden bir sorunundan dolayı tekrar format attık. Fakat internete girdiğimizde aşağıdaki sorunlar çıkmaya başladı:
  • İnternet çok aşırı derecede yavaşladı.
  • Örnek verecek olursak herhangi bir yerden bir dosya indirdiğimizde 20kb/s hızla indiriyor.
  • TTnet kullanıyorum fakat müsteri hizmetlerini aradığımda internet hızınızda herhangi bir problen yok dedi.
  • Bende modemin arayüzünden hızına baktım eskiyle herhangi bir değişiklik yoktu yani normaldi.
  • Ayrıyetten videolar 480p çözünürlükte izleniyor.
  • Sayfaların hızı da eskisinden çok daha yavaş ama yine de ne kadar derseniz yavaş derim.
  • AKK deseniz bile 3mbit bu kadar yavaş olmamalı ki daha öncede bu kadar yavaş olmadı.
  • Bir programla taratın deseniz bile taratamiyorum çünkü inmiyor.Bekleyeyim diyorum bu sefer anında indirme bitiyor doğal olarak dosyalar eksik iniyor ve program açılmıyor.
  • Hız testi bile yapamıyorum fakat hız normal.

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler!

Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşadım. Format attıktan sonra düzeliyordu sonra tekrar bozuluyordu en son Torrentten dolayı olduğunu anladım format attım sonra bir daha torrent kurmadım düzeldi. 2 aydır pc torrent yok. Belki sende de aynı sorun olabilir.

Ben şimdi yine Windows 7 Starter attım olmadı.Bunun başka bir çözümü olmalı!Acaba hani ağ adresine bir değer vermiştim ya onun mac adresi olduğunu öğrendim ondanmı oldu anlamadım bir kaç kez daha başka gerçek mac adresi yaptım ama yine olmadı bilen biri varsa lütfen yardım etsin!

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı