TurkW0rm
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba,
Benim internetimle ilgili bir sorunum var. 1 gün önce bilgisayara format attık. Format attıktan sonra internet gelmemeye ağ bölümünde ünlem işareti çıkmaya başladı. Sonra araştırarak o sorunu aygıt yöneticisinden ethernet kartının ayarlarından ağ adresine "1234567890AB" değerini verdik. Sonra internet açıldı fakat o zaman hızını test etmedik. Daha sonra işletim sisteminden bir sorunundan dolayı tekrar format attık. Fakat internete girdiğimizde aşağıdaki sorunlar çıkmaya başladı:
Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler!
Benim internetimle ilgili bir sorunum var. 1 gün önce bilgisayara format attık. Format attıktan sonra internet gelmemeye ağ bölümünde ünlem işareti çıkmaya başladı. Sonra araştırarak o sorunu aygıt yöneticisinden ethernet kartının ayarlarından ağ adresine "1234567890AB" değerini verdik. Sonra internet açıldı fakat o zaman hızını test etmedik. Daha sonra işletim sisteminden bir sorunundan dolayı tekrar format attık. Fakat internete girdiğimizde aşağıdaki sorunlar çıkmaya başladı:
- İnternet çok aşırı derecede yavaşladı.
- Örnek verecek olursak herhangi bir yerden bir dosya indirdiğimizde 20kb/s hızla indiriyor.
- TTnet kullanıyorum fakat müsteri hizmetlerini aradığımda internet hızınızda herhangi bir problen yok dedi.
- Bende modemin arayüzünden hızına baktım eskiyle herhangi bir değişiklik yoktu yani normaldi.
- Ayrıyetten videolar 480p çözünürlükte izleniyor.
- Sayfaların hızı da eskisinden çok daha yavaş ama yine de ne kadar derseniz yavaş derim.
- AKK deseniz bile 3mbit bu kadar yavaş olmamalı ki daha öncede bu kadar yavaş olmadı.
- Bir programla taratın deseniz bile taratamiyorum çünkü inmiyor.Bekleyeyim diyorum bu sefer anında indirme bitiyor doğal olarak dosyalar eksik iniyor ve program açılmıyor.
- Hız testi bile yapamıyorum fakat hız normal.
Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler!
Son düzenleme: