Çözüldü İnternetim hızlı ama tarayıcılar çok yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Er4Nq

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi internetim gayet hızlı olmasına rağmen tarayıcılar çok yavaş çalışıyor. Opera ve Chrome kullanıyorum. Çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Çözüm
Engelli sitelere, Discord'a vs girmek için VPN veya başka bir yöntem kullanıyorsanız normal bir durumdur.
Kullandığınız uygulamayı kapatarak hızınızı test edin..

Bazan DNS ayarlarından da kaynaklanabilir.
Başlıkta belirttiğim gibi internetim gayet hızlı olmasına rağmen tarayıcılar çok yavaş çalışıyor. Opera ve Chrome kullanıyorum. Çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Tarayıcı önbelleğini temizle. Fazla sekmeleri kapat.
Chrome: ayarlar → “gelişmiş” → “sistem” → “mevcutsa donanım hızlandırmayı kullan” seçeneğini kapat.(önermiyorum)
Bu da olmazsa tarayıcı olarak Brave kullan.

Aynı sorun bende de olmuştu. Opera GX'te Cache'leri temizledim, her şeyi denedim ama bir türlü düzelmedi. Chrome'da da aynı problem vardı, fakat gizli sekmede denediğimde sorunsuz ve akıcı çalıştığını fark ettim. Ne yaptıysam çözemeyince tarayıcı değiştirdim ve şu an Brave kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamıyorum. Eğer çözüm bulamazsan, sen de farklı bir tarayıcı deneyebilirsin.

Engelli sitelere, Discord'a vs girmek için VPN veya başka bir yöntem kullanıyorsanız normal bir durumdur.

Çözüm

Teşekkür ederim çözdüm. Goodbyedpi kullanıyordum batch dosyası kullanmak yerine hizmet kurduğum için windows ile birlikte başlıyormuş ve varlığını tamamen unutmuştum siz söyleyince silmek aklıma geldi.
Aynı sorun bende de olmuştu. Opera GX'te Cache'leri temizledim, her şeyi denedim ama bir türlü düzelmedi. Chrome'da da aynı problem vardı, fakat gizli sekmede denediğimde sorunsuz ve akıcı çalıştığını fark ettim. Ne yaptıysam çözemeyince tarayıcı değiştirdim ve şu an Brave kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamıyorum. Eğer çözüm bulamazsan, sen de farklı bir tarayıcı deneyebilirsin.
Eğer siz de goodbyedpi gibi bir yazılım kullandıysanız bir bakın derim.

@Er4Nq
GoodbyeDPI yi bende kullanıyorum.
Kurmak mantıksız.
BATCH ile girmek daha işlevsel, gerektiği zaman aç, gerekmediği zaman kapat.. :)
Zor ya da zaman alacak bir iş değil ki..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı