Başlıkta belirttiğim gibi internetim gayet hızlı olmasına rağmen tarayıcılar çok yavaş çalışıyor. Opera ve Chrome kullanıyorum. Çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Başlıkta belirttiğim gibi internetim gayet hızlı olmasına rağmen tarayıcılar çok yavaş çalışıyor. Opera ve Chrome kullanıyorum. Çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Teşekkür ederim çözdüm. Goodbyedpi kullanıyordum batch dosyası kullanmak yerine hizmet kurduğum için windows ile birlikte başlıyormuş ve varlığını tamamen unutmuştum siz söyleyince silmek aklıma geldi.Engelli sitelere, Discord'a vs girmek için VPN veya başka bir yöntem kullanıyorsanız normal bir durumdur.
Kullandığınız uygulamayı kapatarak hızınızı test edin..
Bazan DNS ayarlarından da kaynaklanabilir.
Eğer siz de goodbyedpi gibi bir yazılım kullandıysanız bir bakın derim.Aynı sorun bende de olmuştu. Opera GX'te Cache'leri temizledim, her şeyi denedim ama bir türlü düzelmedi. Chrome'da da aynı problem vardı, fakat gizli sekmede denediğimde sorunsuz ve akıcı çalıştığını fark ettim. Ne yaptıysam çözemeyince tarayıcı değiştirdim ve şu an Brave kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamıyorum. Eğer çözüm bulamazsan, sen de farklı bir tarayıcı deneyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.