İnternetim izinsiz kullanılıyor, ne yapmalıyım?

Şifreyi ve kullanıcı adını değiştiriyorum fakat parametre ayarları geçersiz diyor sebebi nedir acaba?
Verdiğiniz değerler geçersizdir. Karakter sınırı olabilir (maksimum 16 karakter gibi) veya Türkçe karakter giriyorsanız bunları da kabul etmiyor olabilir. Bazı modemler sadece İngilizce karakterler kabul ediyor.

@berk1937 dediğiniz gibi İngilizce karakter ile denedik hala aynı. Arkadaşın kullandığı modem Huawei HG630a modeli. Cihazın arayüzünde modem firmware güncelleme yok, MAC filtreleme yok çok farklı geldi bana. Yarın Huawei ile bu konu hakkında iletişime geçeceğim.
@Memati alemdar sizde internet servis sağlayıcınızla görüşürseniz çözüme daha hızlı ulaşabiliriz.

Onuda denedim fakat olmadı.
Modemi resetleyin. Arkasında nokta kadar bir delik olması lazım, oraya toplu iğne sokup 5 saniye bekleyin resetlenmiş olacaktır. İlk kurulum aşamasında verilen şifre ve kullanıcı adı atanır tekrar.

@ChikiTiger Huawei'nin cevabı aşağıdaki şekilde. Bence siz Türk Telekom ile firmware güncellemesi ve bu konu hakkında iletişime geçin sorununuz çözülecektir.
399377

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı