İnternetim normalde çok hızlı ama internetten bir dosya yüklerken çok yavaş iniyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI X570-A PRO Anakart
AMD Ryzen 7 5700X İşlemci
4x16 64 GB RAM
AMD Radeon RX 6700 XT Ekran Kartı
Thermaltake Smart RGB 700W PSU
Meslek
Öğrenci
İnternetim TurkNet normalde çok hızlı ama internetten bir dosya yüklerken çok yavaş iniyor bunu çözebilmem için yardım edebilir misiniz? Mesela onun dışında her şey çok hızlı ama internetten yüklerken yavaş mesela Steam'den veya Epic Games'ten bir oyun indirdiğimde hızlı iniyor fakat mesela internetten video indiriyorum çok yavaş iniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğiniz siteye göre bu hız değişir. Aynı dosyayı farklı sitelerde deneyin her sunucu aynı hızı sağlamıyor veya sunucu başka bir ülkede olduğu için gecikmeli ve yavaş iniyior.

Dosya Ekleri

• resim_2022-11-02_184954445.png
    resim_2022-11-02_184954445.png
    83 KB · Görüntüleme: 81
Hocam dediğim gibi sunuculardan kaynaklı bir durum sıkıntı yok. İnternet üzerinden bir dosya indirmek istiyorsanız linkler arasından Google Drive, Microsoft OneDrive, meganz, MediaFire gibi sunuculara eklenen dosyaları indirirseniz internet hızınızı tamamen kullanırsınız. Sonu .ru ile biten bir sunucu vardı onu hatırlayamadım şu an oda iyi bir sunucu, Mega'dan çok büyük olmayan dosyaları indirin sadece zira değişmediyse 2 GB indirme sınırı var sonrasında 1 gun bekleyin diyordu en son. Ben dosyaları indirirken hep Drive ya da OneDrive linklerinden indiriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı