İnternetim normalde çok hızlı ama internetten bir dosya yüklerken çok yavaş iniyor

Hocam dediğim gibi sunuculardan kaynaklı bir durum sıkıntı yok. İnternet üzerinden bir dosya indirmek istiyorsanız linkler arasından Google Drive, Microsoft OneDrive, meganz, MediaFire gibi sunuculara eklenen dosyaları indirirseniz internet hızınızı tamamen kullanırsınız. Sonu .ru ile biten bir sunucu vardı onu hatırlayamadım şu an oda iyi bir sunucu, Mega'dan çok büyük olmayan dosyaları indirin sadece zira değişmediyse 2 GB indirme sınırı var sonrasında 1 gun bekleyin diyordu en son. Ben dosyaları indirirken hep Drive'ya da OneDrive linklerinden indiriyorum
Şu an indirmek istediğim dosya bir oyun yaması MediaFire linkinden yüklüyorum mediafire da da yavaş yükleniyor başka bir siteden indirmek istesem linki yok bu dosyayı başka bir siteye aktarıp o siteden indirebilir miyim

Şu an indirmek istediğim dosya bir oyun yaması MediaFire linkinden yüklüyorum MediaFire da da yavaş yükleniyor başka bir siteden indirmek istesem linki yok bu dosyayı başka bir siteye aktarıp o siteden indirebilir miyim?

Bazen sunucularda yavaşlik olabiliyor. Geçenlerde sorunsuz indirme yaptım Max indirme hızımla MediaFire'den. Ne indirmeye çalışıyorsunuz? Kac GB? Kac MB/s hızla iniyor şu an?

Bazen sunucularda yavaşlik olabiliyor. Geçenlerde sorunsuz indirme yaptım Max indirme hızımla MediaFire'den. Ne indirmeye çalışıyorsunuz? Kac GB? Kac MB/s hızla iniyor şu an?

Bir Oyun Yaması. Dosyanın 6.63 GB boyutu var. Saniyede ortalama 370 KB/s indiriyor

Hangi oyun yamasi? Onu söyleseydin bakabilirdim hızlı indirebileceğin bir alternatif var mi diye.

Ben kendim bizzat kendim baktım başka bir link mevcut değil yama sahibine mesaj attım linkleri Google Drive olarak paylaşabilir misiniz diye.

Ben kendim bizzat kendim baktım başka bir link mevcut değil yama sahibine mesaj attım linkleri Google Drive olarak paylaşabilir misiniz diye.

Evet MediaFire'de şu an bir yavaslik mevcut az önce 6mb/sn hızla Epic'ten Fortnite, Steam'den Apex Legends ve Valorant güncellemesi yaptım. MediaFire'den bir dosya indirmeye çalıştım 2mb/sn bile vermiyor. Google Drive linki vermesini bekleyin.
3727657C-4992-45A5-A9C8-DC28EE350C7F.jpeg

Evet MediaFire'de şu an bir yavaslik mevcut az önce 6mb/sn hızla Epic'ten Fortnite, Steam'den Apex Legends ve Valorant güncellemesi yaptım. MediaFire'den bir dosya indirmeye çalıştım 2mb/sn bile vermiyor. Google Drive linki vermesini bekleyin.Eki Görüntüle 1560666
Bana yardım edip ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim.

Arkadaşlar çözdüm olayı Internet Download Manager satın aldım ve çok hızlı iniyor 6.5 GB'lik dosyayı bile 10 dakikada indiriyor tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Oem
Bana yardım edip ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim.

Arkadaşlar çözdüm olayı Internet Download Manager satın aldım ve çok hızlı iniyor 6.5 GB'lik dosyayı bile 10 dakikada indiriyor tavsiye ederim.
İdm candır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı