İnternetim olmasına rağmen Online oyunlara giremiyorum

Başlık eski ama yine de kendim bulduğum çözümü söylemek istiyorum ne yaptıysam ne ettiysem çözememiştim kısıtlama veya başka bir şey yoktu ama arkadaşın da söylediği gibi bakmanızı tavsiye ederim ama kısıtlama yoksa SSD'yi kontrol edin benim SSD bozuk olduğu için öyle yapıyormuş gidip yeni SSD aldığım zaman düzelmişti.
 
Arkadaşlar merhaba. Ben birkaç gün öncesine kadar internetle her uygulamaya girebiliyordum fakat şu anda gerçekten garip bir sorunla karşı karşıyayım. Şöyle izah edeyim: Bilgisayarda Online oyunlara girince internet yok hatası veriyor. LoL kurmaya çalıştım fakat bu hatayı verdi. Google'a girip dosya vb. indirebiliyorum. LoL gibi çevrimiçi setuplarda da internet yok hatası alıyorum. Bilgisayarı güvenli modda başlattığımda LoL'un setupunu açtım ve bir sorun çıkmadı yani internetimi algıladı. Sorunun bilgisayarda olduğundan eminim çünkü başka cihazlarda bu sorun yok. YouTube'da 50 küsur video izledim ancak hiçbiri sorunumu çözemedi. Yardım bekliyorum :)
Bu arada sistem geri yükleme önerecek arkadaşlara söylüyorum bilgisayarda önceden oluşturulmuş bir nokta olmadığı için sorundan öncesine gidemiyorum.

Eğer çözüm buldaysanız nasıl buldunuz anlatabilir misiniz?
 
Lol gibi oyunları kurarken windows güvenlik duvarı izni ister. Güvenlik duvarından izin vermezseniz oyun da sorun yaşayabilirsiniz. Bu yüzden kaynaklı sorun yaşamış olabileceğinizi düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı