480p de oynamazdım bu oyunları, zaten her sistemin kaldırabileceği oyunlar.Kanka ben bile 12MB dowload ile telefonda left 4 dead 2, don't starve oynadım görüntü çok da iyi olmasa bile fena değildi.
480p de oynamazdım bu oyunları, zaten her sistemin kaldırabileceği oyunlar.Kanka ben bile 12MB dowload ile telefonda left 4 dead 2, don't starve oynadım görüntü çok da iyi olmasa bile fena değildi.
480P de oynamazdım bu oyunları, zaten her sistemin kaldırabileceği oyunlar.
Telefonlarda düşük kalitede oynamak normal, bilgisayarların Wi-Fi kartları ile telefon Wi-Fi kartları arasında farklar var, saygı duyarım.Yok kanka biliyorum her PC'nin kaldırdığını telefonda denemiştim ondan söyledim.
Telefonlarda düşük kalitede oynamak normal, bilgisayarların Wi-Fi kartları ile telefon Wi-Fi kartları arasında farklar var, saygı duyarım.
Bunlar normal değerler, illa ki 1-2 Mbps fark ediyor, herkes de öyle.Bir de benim internet paketim 24MB neden test yaptığımda 22MB çıkıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.