İnternetime 2 Kişi Bağlandığımızda Hızım Yavaşlıyor .

GoldenSilver

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba . Forumda yeniyim . Bu konu ile ilgili araştırma yaparken buradaki konulara da baktım her sorunu çözmeye çalışıyordunuz . Bende sorunumu sormak için geldim . İnternetime 2 kişi bağlandığımızda yavaşlıyor . Ping artıyor download hızım azalıyor . League of Legends vb. oynarken çok sıkıntı çıkarıyor.
İnternetim 8 Mbit sınırsız AKK var mı , bilmiyorum . Türknet kullanıyorum . Sorun modemimdedir diye Vatan Bilgisayardan Asus DSL N-14U aldım öneriyorlardı. Ama sorunum çözülmedi iade etmeyi planlıyorum ama eski modemimden de pek memnun olduğum söylenemez . TP-Link TD-W8151N eski modemim . Port açarken vs. reset atmam gerekiyordu . Bu sorun neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim ?
Bide 16 Mbit geçmeyi düşünüyorum modemim kaldırır mı ? Sorunum çözülür mü ? Yardımlarınızı bekliyorum .

Evet. Ne kadar cihaz internete bağlanıp kullanırsa ping artar ve internet kasar.

Peki herhangi bir çözümü yok mudur ? Gerçekten inanmayacağınız değerler alıyorum. Oyundayken normalde 70-80 ping oluyor ama diğer bilgisayar da bağlanınca 400 oluyor.

Bence Superonline'a geçebilirseniz geçin. Bende ping bazen 1 oluyor.

Peki Superonline 'a geçsem sorunum düzelir mi ? Modem kaldırır mı ? Vdsl muhabbeti falan var çünkü .

Modemimi iade edebilirim aslında daha cuma günü aldım . Nisanda taahhüt bitiyor . Geçmişken fiber geçmeli miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…