İnternetime 2 Kişi Bağlandığımızda Hızım Yavaşlıyor .

GoldenSilver

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba . Forumda yeniyim . Bu konu ile ilgili araştırma yaparken buradaki konulara da baktım her sorunu çözmeye çalışıyordunuz . Bende sorunumu sormak için geldim . İnternetime 2 kişi bağlandığımızda yavaşlıyor . Ping artıyor download hızım azalıyor . League of Legends vb. oynarken çok sıkıntı çıkarıyor.
İnternetim 8 Mbit sınırsız AKK var mı , bilmiyorum . Türknet kullanıyorum . Sorun modemimdedir diye Vatan Bilgisayardan Asus DSL N-14U aldım öneriyorlardı. Ama sorunum çözülmedi iade etmeyi planlıyorum ama eski modemimden de pek memnun olduğum söylenemez . TP-Link TD-W8151N eski modemim . Port açarken vs. reset atmam gerekiyordu . Bu sorun neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim ?
Bide 16 Mbit geçmeyi düşünüyorum modemim kaldırır mı ? Sorunum çözülür mü ? Yardımlarınızı bekliyorum .

Peki herhangi bir çözümü yok mudur ? Gerçekten inanmayacağınız değerler alıyorum. Oyundayken normalde 70-80 ping oluyor ama diğer bilgisayar da bağlanınca 400 oluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı