Çözüldü İnternetin 5GHz olduğu nereden anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qureniz

Centipat
İnternet aldım ve bunda 2.4GHz ve 5GHz yanıyor, yani 2'si de ama anlayamadım. İnternetim 5 GHz mi 2.4 GHz mi? Bir de bunun 5GHz hız verdiğini nereden anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İnternet aldım ve bunda 2.4GHz ve 5GHz yanıyor, yani 2'si de ama anlayamadım. İnternetim 5 GHz mi 2.4 GHz mi? Bir de bunun 5GHz hız verdiğini nereden anlarım?
Bilgisayarının veya telefonunun Wi-Fi ayarlarına gidip ağ adlarının listesine bakın.5 GHz ağ adının yanında "5 GHz bir ibare görürseniz, 5 GHz bandındasınız demektir.5 GHz ağ adının yanında böyle bir ibare yoksa, 2.4 GHz bandındasınız demektir.
Genelde Windows ağ ayarlarında hangisinden bağlandığınız gözükür. Wi-Fi hızlarından da anlaşılır. Bunun dışında eğer ayrı ayrı olmasını isterseniz modemden ayırabilirsiniz isim olarak.

Bilgisayarının veya telefonunun Wi-Fi ayarlarına gidip ağ adlarının listesine bakın.5 GHz ağ adının yanında "5 GHz bir ibare görürseniz, 5 GHz bandındasınız demektir.5 GHz ağ adının yanında böyle bir ibare yoksa, 2.4 GHz bandındasınız demektir.

Son düzenleme:
Çözüm

Bundan mı bahsediyorsunuz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-20 163151.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-20 163151.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 42

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı