İnternetin Aniden Çok Yavaşlaması

Screamers

Hectopat
Daha fazla  
Benim evde 4 Mpbs internet var. Bununla idare ediyordum. Pazartesi günü birden 1 Mpbs hızına düşürdüler. Birçok sitede hız testi yaptım. Steam ve IDM indirme testi yaptım hızım 1/4 düştü. Müşteri hizmetleri hızınızı yeniledim önümüzdeki saatlerde düzeleceğini söyledi. Lakin düzelmedi. Modeme reset attım. Yine aynı. Acaba bilgisayarı formatlasam düzelir mi?
Modem arayüzünde indirme hızı 4 Mpbs gözüküyor. Bende mi sorun var anladım. Birkaç resim atayım, bir bilen varsa yardım edebilir mi?

net.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ve zayıf hatlarda, (bütün) müşterilere yüksek hız verilmeye çalışıldığı zaman yaşanıyor genelde bu durum. İnternet sık sık kesilmeye ve kararsız hızlar sunmaya başlıyor. Böyle bir durum olabilir. Stabil şekilde kullanabileceğiniz bir hız düzenlemesi isteyin.

Ne yazık hala ülkemiz internet alt yapısı konusunda çok geride. İnsanlar artık ev ararken internet alt yapısını bile sorgulamadan almaz oldu. Dalga geçer gibi 24 Mbps hız ama 35 GB AKK mi istersin? Edirne de 16 Mbps'nin altında alan hiç bir yer yok. %80 85 Mbps'ye kadar. Yeni yapılan binalarda illa ki bir İSS fiber kutusu mevcut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı