@Xhaka bazen benim internette çok yavaşlıyor arıyorum sorun yok diyorlar ama kapat aç falan bir şey yapıyorlardı kendileri tam hatırlamıyorum düzeliyordu. Hocam modemi kapatıp üstüne fişini çekip 10 saniye sonra takıp çalıştırır mısınız? Ben öyle yapıyorum bazen aramadığım zaman.
Denedim 1,47Mb/snden 5Mb/sn oldu pek fark yok.
Yaklaşık bir hafta önce internetim sürekli kesildiği için arıza kaydı oluşturduk. Türk Telekom birkaç gün içinde geldi ve kabloları değiştirdi, bakım yaptı. İnternetim geldi, hızım normal, her şey fıstık gibi... Aradan iki saat geçti, hızım 16 Mbps'e düştü. 16/4 gibi bir şey alıyorum. Aradım, konuştum. Taahhüt sahibi annem olduğu için herhangi bir konuyla ilgili onunla konuşuyorlar, onay alıyorlar. Benim sorunum giderildikten sonra annemi aramışlar ve: "siz sürekli böyle sorunlar yaşarsınız, biz sürekli gelip gitmek zorunda kalırız. Size 50 Mbps fazla, siz 16 Mbps kullanın." demiş ve onu zorlayarak onay almış. Benim tepem attı tabii. Hemen kanunları inceledim, avukatıma danıştım, tüm belgelerimi aldım ve taahhüt yaptırdığım şubeye gittim. Açık açık da kavga ettim. 30 dakika ile 24 saat arası diyorlardı, 5 dakikada sorunum çözüldü.eğer taahhüdünüz varsa, Telekom size taahhüt süresi boyunca o hızı sağlayacağını garanti etmişse sizin sorununuzu gidermek zorunda. Gerek altyapı, gerek bina, gerek modem, gerek kablolar vs. hakkınızı arayın, alacağınızdan şüphem yok. Siz müşterisiniz, öyle "herhangi bir problem yok" diyerek başlarından atamazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.